Back to all reports

Lamp Post LA07 still not working

Reported in the Street lighting category anonymously at 21:30, Wednesday 4 March 2020

Sent to Oxfordshire County Council 5 minutes later

Lamp post LA07 on the footpath by the cut through to Lily Close hasn't worked for some time now. It was fixed for a brief period but stopped working some months ago.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Ref: 00368669 Thank you for your report, OCC are now responding to out of lights within the contracted timescales of attending site within 7 working days for repairs. If there is a cable fault this will be passed to the Electricity company to repair and will take longer, it will depend on the resources which the District Service Operator has. Thank you

    State changed to: Action scheduled

    Posted anonymously at 14:02, Friday 6 March 2020

  • Still open, via questionnaire, 07:10, Thursday 2 April 2020

  • Lamp post still not working despite email saying fixed!

    Posted anonymously at 15:35, Friday 31 July 2020

  • Walked past last night. Every other light working but not LA7!

    Posted anonymously at 15:20, Friday 7 August 2020

  • Thanks for using Fix My Street to record your problem. We are happy to report that your issue has now been addressed. If this is not the case and there is still an issue please report this via a NEW fix my street report. Thank you

    State changed to: Fixed

    Posted by Oxfordshire County Council at 11:10, Tuesday 29 September 2020

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.