Back to all reports

Lamposts H12 AND H9 both not working.

Reported in the Street lighting category anonymously at 10:33, Wed 26 February 2020

Sent to Oxfordshire County Council 2 minutes later

Lampost H12 was reported as not working on 25 January 2020. It is still not working PLUS H9 the next lampost on the same side is also now not working making the area very dark on the footpath behind Heron Drive. H12 showing as in progress, but really over a month and still not fixed?

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Ref: 00368421 Thank you for your report, OCC are now responding to out of lights within the contracted timescales of attending site within 7 working days for repairs. If there is a cable fault this will be passed to the Electricity company to repair and will take longer, it will depend on the resources which the District Service Operator has. Thank you

    State changed to: Action scheduled

    Posted anonymously at 15:07, Fri 28 February 2020

  • H9 was working now back to off with intermittent small orange glow, H12 still nothing happening with that. I assume no one has been out to fix these despite being first reported on 25 January? Can you please provide an update for this. They are next to each other and its making the path very dark.

    Posted anonymously at 11:13, Mon 16 March 2020

  • Thanks for using Fix My Street to record your problem. We are happy to report that your issue has now been addressed. If this is not the case and there is still an issue please report this via a NEW fix my street report. Thank you

    State changed to: Fixed

    Posted by Oxfordshire County Council at 15:07, Mon 28 September 2020

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.