Back to all reports

Non working road sign illumination

Reported via iOS in the Road Traffic Signs and Road Markings category anonymously at 21:55, Sun 22 December 2019

Sent to Oxfordshire County Council 7 minutes later

No 8S (30mph)

Council ref: ENQ19851245

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Thank you for your enquiry. This issue has been passed onto the relevant team for investigation.

    State changed to: Investigating

    Posted by Oxfordshire County Council at 22:02, Sun 22 December 2019

  • Photo of this report zoom

    Redact

    Many thanks for sending this through and apologies for the inconvenience this has caused.

    I just want to be sure i send the crews to the correct asset, ive attached a map of the location around the pin , would it be possible to identify the right one, appreciate any help and sorry again

    Posted by Oxfordshire County Council at 15:34, Mon 30 December 2019

  • Photo of this report zoom

    Redact

    Photo taken 30 Jan 20

    Posted anonymously at 08:41, Thu 30 January 2020

  • ReF 00366718

    State changed to: Action scheduled

    Posted by Oxfordshire County Council at 13:49, Thu 30 January 2020

  • We believe this issue was addressed but due to a technical error it hasn’t been updated on Fix My Street. We now consider it fixed, but if the issue still exists please let us know by creating a new report on Fix My Street: https://fixmystreet.oxfordshire.gov.uk/ .

    State changed to: Investigation complete

    Posted by Oxfordshire County Council at 08:50, Thu 5 November 2020

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.