Back to all reports

Lamppost not working

Reported in the Street lighting category anonymously at 13:59, Tuesday 5 November 2019

Sent to Oxfordshire County Council 4 minutes later

Lamppost no.39 not working

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Thank you for your report. However it seems the pin you have placed is the wrong location, and we can't find the issue. If you can move the pin to the location of the issue and change the status back to 'open' we will investigate. Many thanks.

    Posted anonymously at 08:54, Friday 8 November 2019

  • My apologies, the pin should be on the next road - Roxburgh drive - I will put 8n another report

    Posted anonymously at 09:07, Friday 8 November 2019

  • Ref: 00361529 Thank you for your report, OCC are now responding to out of lights within the contracted timescales of attending site within 7 days for repairs. If there is a cable fault this will be passed to the Electricity company to repair and will take longer, it will depend on the resources which the District Service Operator has. Thank you

    Posted anonymously at 16:48, Friday 8 November 2019

  • Lamppost still not fixed or no.19 on lyndene road

    Posted anonymously at 14:33, Tuesday
    Still open, via questionnaire

  • Ref: 00362089 Thank you for your report, this is a duplicate of a open report/telephone call currently awaiting attendance on our management system we will therefore close this fix my street report as a duplicate

    State changed to: Duplicate

    Posted anonymously at 15:55, Tuesday

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.