Back to all reports

Lamppost number 4 not working

Reported in the Street lighting category anonymously at 16:54, Sun 10 March 2019

Sent to Oxfordshire County Council 1 minute later

Hasn't worked properly for a couple of weeks but not working at all last night.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Ref: 351316 Thank you for reporting this outage for an Electrical asset maintained by Oxfordshire County Council. Reports of this kind are vital to assist us in keeping the County in light.

    We have logged your report on our asset management system and we hope to get this repaired as soon as possible. Oxfordshire County Council have recently appointed new term maintenance contractors to manage our electrical highway assets within Oxfordshire, however they are currently dealing with a small backlog of outstanding faults from the transition from the old contractor to the new. Our aim is to get as many faults as possible rectified, however this will be based on an area approach. Apologies for any inconvenience caused while this asset is out of operation.

    Kind regards The Electrical – Lighting Team

    State changed to: Action scheduled

    Posted by Oxfordshire County Council at 13:48, Mon 11 March 2019

  • We believe this issue was addressed but due to a technical error it hasn’t been updated on FixMyStreet. We now consider it fixed, but if the issue still exists please let us know by creating a new report on FixMyStreet: https://fixmystreet.oxfordshire.gov.uk.

    State changed to: Investigation complete

    Posted by Oxfordshire County Council at 15:51, Wed 9 December 2020

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.