Back to all reports

Speed indication disk has bulbs not working and the sign is too small

Reported by Adrian Coupland at 11:50, Tuesday 15 January 2019

Sent to Oxfordshire County Council and West Oxfordshire District Council 5 minutes later

Many of the LEDs in the SID don't work and need fixing.

Council ref: ENQ19823721

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Thank you for your enquiry. This issue has been passed onto the relevant team for investigation.

    State changed to: Investigating

    Posted by Oxfordshire County Council at 11:55, Tuesday 15 January 2019

  • This fix my street service is a complete waste of time, you do nothing apart from claim entries are duplicates and then pass them to other teams who do nothing about the issues - a complete waste of time and government money.

    What is the point ?

    Posted by Adrian Coupland at 07:24, Wednesday 13 February 2019
    Still open, via questionnaire

  • Still open, via questionnaire, 07:30, Wednesday 13 March 2019

  • Insufficient information - please provide more details

    State changed to: Investigation complete

    Posted by Oxfordshire County Council at 10:21, Tuesday 2 April 2019

  • I am not sure how the report isn’t specific enough.

    The bulbs in the speed indicator disk (The flashing sign) are not all working.

    What else can i provide ?

    Posted anonymously at 13:45, Tuesday 2 April 2019

This report is now closed to updates. You can make a new report in the same location.